Predsjednik Ivković se zahvalio na aktivnostima koje je ova misija do sada provodila i provodi i iskazao spremnost za suradnju i u narednom periodu.


Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Branko Ivković primio je danas Renéa Háza, šefa misije LOT koordinacijskog centra u kampu Butmir Sarajevo i njegove suradnike.

Gosp. Ház upoznao je predsjednika Ivkovića s aktivnostima koju njegova misija provodi na području Hercegbosanske županije i izrazio želju za nastavkom dosadašnje dobre suradnje s županijskom Vladom.
Posebno se osvrnuo na program edukacije sigurnosti u prometu koju misija LOT već provodi sa žiteljima Hercegbosanske županije.

Predsjednik Ivković se zahvalio na aktivnostima koje je ova misija do sada provodila i provodi i iskazao spremnost za suradnju i u narednom periodu.
Dogovoreno je da će kroz niz zajedničkih projekata pokušati popraviti sveukupnu sliku i stanje u Hercegbosanskoj županiji.Predstavnici OSCE-a kod predsjednika Vlade Branka Ivkovića

Danas je predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Branko Ivković održao sastanak s višim predstavnikom šefa misije Alexsanderom Chuplygingom i njegovim suradnicima.

Gosp. Chuplygin je upoznao predsjednika Ivkovića s aktivnostima koje OSCE misija provodi u Hercegbosanskoj županiji, kao i o planiranoj reorganizaciji ove misije koja će se provesti u Bosni i Hercegovini i Hercegbosanskoj županiji do kraja 2015. godine.

Predsjednik Ivković je izrazio zadovoljstvo suradnjom koju je kao ministar financija u ranijem sazivu Vlade Hercegbosanske županije imao s županijskom uredom OSCE-a u Livnu, te je goste upoznao s programima koje će ova vlada nastojati provesti u ovoj godini.
Obje strane iskazale su spremnost za daljnjom suradnjom na obostrano zadovoljstvo, priopćeno je iz Vlade HBŽ.
TN

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on Sij 21, 2014

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top