Danas, 09. svibnja, 2015. godine, u 01,30 sati na magistralnom putu Livno – Tomislavgrad, u mjestu Glavice, općina Livno, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, jedna osoba zadobila teže tjelesne ozljede, a jedna osoba lakše tjelesne ozljede..


Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno i dežurni županijski tužitelj,  te tom prilikom utvrdili da su u prometnoj nezgodi sudjelovali E. Ć. rođen 1953. godine u Livnu, upravljajući motornim vozilom marke "Audi" reg. ozn. 763 T 949,  kojom prilikom je navedeni zadobio teže tjelesne ozljede, te je prevezen u KBC "Firule " u Splitu, gdje je zadržana na liječenju. Suvozač u motornom vozilu "Audi" S.D. rođen 1953. u Livnu, smrtno je stradao  i  L. P. rođen 1996. godine u Livnu, upravljajući motornim vozilom marke "Mercedes" reg. oznaka 070 E 921, isti je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede te je zadržan u Županijskoj bolnici u Livno na daljnjem liječenju,priopćeno je iz MUP-a HBŽ.

Tijelo smrtno stradalog S. D. prevezeno je u mrtvačnicu Županjiske bolnice u Livnu, gdje će se obavili obdukcija. Daljnji operativni rad je u tijeku.

www.tomislavnews.com

Rate this item
(1 Vote)

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top