TKO JE BIO NAJUSPJEŠNIJI POLITIČAR NA PODRUČJU OPĆINE TOMISLAVGRAD U 2017. GODINI?
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kako je malo prije za Tomislavnews.com izjavio glasnogovornik MUP-a HBŽ Ivica Vrdoljaka, jutros oko 8 sati slobode je lišena osoba osumnjičena za trostruko ubojstvo u livanjskom selu Suhači…

Ante Niče (rođen 1980. u Livnu) je osoba osumnjičena za trostruko ubojstvo prije tri dana (30. listopada, 2015.) u livanjskom selu Suhači, nakon trodnevne potrage, jutros (2.studenog, 2015.) oko osam sati pronađen je u livanjskom selu Komorani, u jednoj obiteljskoj kući, koja nije bila prazna, nego je tu živjela jedna osoba. Niče nije pružao otpor pri uhićenju, lišen je slobode  i sproveden  je u zgradu Policijske uprave Livno gdje će biti saslušan, a daljnja istraga je u tijeku, kazao nam je Ivica Vrdoljak, glasnogovornik MUP-a HBŽ.

Podsjetimo:  30.listopada, 2015.godine, dogodilo se trostruko ubojstvo i jedno teško ranjavanje u livanjskom selu Suhača.

Dakle, 30. listopada, u 21, 40 sati PU Livno dojavljeno je da je jedna osoba ranjena u obiteljskoj kući u livanjskom selu Suhači ( na granici s Velikim Kablićima). Policijski djelatnici odmah su otišli na mjesto od kuda je dojavljeno i zatekli ranjenu osobu M.N. ( 1969.godište) i odmah je uputili hitnim medicinskim kolima za Split. Djelatnicu su, pretražujući kuću, u prizemlju pronašli tijelo S. N. (1971.godište), rođene u Šibeniku, a nastanjena u Livnu. Zatim su na katu kuće pronašli tijelo L. N. (1949. godište), rođena u Livnu. Liječnici su mogli samo potvrditi smrt ovih dviju osoba, kazao je za Tomislavnews.com glasnogovornik MUP HBŽ Ivica Vrdoljak.
U 1, 20 sati PU Livno je dojavljeno da je i teško ranjena osoba na putu za Splitsku bolnicu preminula.
Ubojstvo je počinjeno hladnim oružjem (nožem) a osumnjičen je  A. N. (rođen 1980. u Livnu). Osumnjičen je da je usmrtio ove tri navedene osobe: majku, nevjestu i brata.
Nakon ovog stravičnog zločine udaljio se iz kuće i za njim je odmah krenula potraga, angažirana je postrojba za posebne namjene, raspisana tjeralica, dojavljeno graničnoj policiji...
Jutros do 10 sati osumnjičeni nije pronađen i za njim se intenzivno traga, doznaje TN od gospodina Vrdoljaka.
Osumnjičeni za ovo trostruko, krvavo ubojstvo, A. N. je otprije poznat policiji, prijavljivan je za nasilje u obitelji, o čemu je izvješteno i Županijsko tužiteljstvo, kazao je Vrdoljak.
Nazvali smo i dežurnog županijskog tužitelja koji nam je samo kratko rekao da se nalazi na terenu i provodi istražne radnje o ovom stravičnom zločinu.

Otkriven je i identitet osumnjičenog i za njim je bila raspisana TJERALICA.
Recimo i to da su stanovnici livanjske, ali i susjednih općina, živjeli u strahu, ali, hvala Bogu i čestitke policiji na uspješnoj potrazi i na lišavanju slobode osobe koja je osumnjičena za trostruko, okrutno, stravično ubojstvo!
www.tomislavnews.com

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on Stu 02, 2015

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top