Dana, 08.10.2017., u Glamoču je održana 1. redovita Izborna skupština Udruge branitelja Domovinskog rata HVO-a, podružnice Glamoč, na kojoj je izabrano novo vodstvo Udruge.

Gosti na izbornoj skupštini bili su članovi Predsjedništva udruge koje su predvodili Ivica Padro, predsjednik podružnice u Livnu i Stipo Mihaljević, predsjednik Županijske udruge, koji su upoznali branitelje o njihovim pravima koja proizlaze iz Zakona o dopunskim pravima branitelja i članova njihovih obitelji HBŽ, ali i njihovim dužnostima i obvezama koja proizlaze iz Statuta udruge.

Za predsjednika Udruge branitelja Domovinskog rata HVO-a, podružnice Glamoč, javnim glasovanjem jednoglasno je izabran Ivan Jaman, dok su u Vijeće udruge izabrani: Franjo Vranješ, Vlatko Damjanović, Drago Vranješ, Anto Vranješ, Božidar Baković i Filip Damjanović.

S poštovanjem!

Livno, 13. listopada 2017. Predsjednik Udruge

Stipo Mihaljević

Rate this item
(0 votes)

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top