Ovim putem želimo iskazati svoju zahvalnost za vrijeme, trud i napor koji ste uložili za uspješno provođenje Popisa stanovništva...

Federalni zavod za statistiku dodijelio je općini Tomislavgrad i njenom Popisnom povjerenstvu Zahvalnicu za uspješno provođenje Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH 2013. godine.
- Značajan doprinos provođenju ovako velikog i sveobuhvatnog statističkog istraživanja dala je i Vaša općina. S obzirom da u Bosni i Hercegovini duže vremensko razdoblje nije bilo popisa stanovništva, pomoć koju nam je pružila općina je bila od izuzetnog značaja.

Općinsko popisno povjerenstvo je tijekom cijelog trajanja Popisa aktivno sudjelovalo u njegovoj provedbi i to kroz pravovremeno i odgovorno izvršavanje poslova i zadataka iz svog djelokruga rada, te rješavanje problema koji su se javljali na terenu. Ovim putem želimo iskazati svoju zahvalnost za vrijeme, trud i napor koji ste uložili za uspješno provođenje Popisa stanovništva, stoji u dopisu koji je, uz zahvalnicu, općinskom načelniku Ivanu Vukadinu uputila Hidajeta Bajramović, direktorica Federalnog zavoda za statistiku.

Izvor: www.tomislavgrad.gov.ba/TN

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top