U četvrtak, 09. studenog 2017. godine u hotelu B&M u Livnu održana je obuka o temi: „ Prikupljanje i obrada podataka u vezi s provođenjem strateških antikorupcijskih programa“ u organizaciji OESS-a BiH i Agencije za prevenciju korupcije i koordinacije u borbi protiv korupcije (APIK).

 

Na obuci su sudjelovali članovi vladinih antikorupcijskih timova na županijskoj i lokalnoj razini te predstavnici nevladinih organizacija iz Hercegbosanske županije, Unsko – sanske županije, Hercegovačko – neretvanske županije i Zapadno – hercegovačke županije.

Pomoćnik direktora Agencije za prevenciju korupcije u Bosni i Hercegovini, Vladica Babić upoznao je nazočne sa nastankom i razvojem Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije.

Ilfet Vejo, stručni savjetnik za nadzor i procjenu provođenja strategije u Sektoru za koordinaciju borbe protiv korupcije predstavio je prikupljanje i obradu podataka u vezi s provođenjem strateških antikorupcijskih programa, među ostalim, načine i metode prikupljanja podataka, unose podataka, obradu podataka i monitoring provođenja strateških antikorupcijskih dokumenata, priopćeno je iz Vlade HBŽ.

www.tomislavnews.com

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top