Drage Mrkodoljke i dragi Mrkodoljani, obavještavamo vas da će se 24.11.2017. godine, dakle uoči svetkovine Svete Kate, u Restoranu Valis u Sesvetama, s početkom u 19.00 sati, održati 1. Večer Mrkodoljki i Mrkodoljana u Zagrebu

Cilj ovoga našega prvoga okupljanja jest upoznavanje, druženje i ljudikanje, a sve to u zabavnom tonu, uz pjesmu, igru, ples, šalu...

Večer će upotpuniti nastup Folklorne sekcije s tradicionalnim hercegovačkim plesovima, a možda doputuje sa svojim guslama i "Lola iz našega sela Mrkodola" pa nam zagusli.

Svoj dolazak su već najaviei neke obitelji koji žive u Mrkodolu, kao i nekoliko mrkodoljskih obitelji iz Njemačke, Austrije i Švicarske, koji žele podržati ovakva okupljanja u nadi da će postati tradicionalna.

Cijena karte za cjelovečernji program za odrasle iznosi 150 kn po osobi. Za djecu je besplatno. Nadamo se kako ćete se odazvati zajedno sa svojim obiteljima, te da ćemo se okupili u što većem broju.

Za sve dodatne informacije i rezervaciju mjesta za vas i članove vaših obitelji javite se na brojeve mobitela:

Frano Marinčić 098 221 524 i  Ivan Vučur 091 724 7530 

Svi ste pozvani, svi ste dobro došli i - vidimo se!

Najava i poziv upućeni su od Mrkodoljki i Mrkodoljana iz Zagreba.

JA MRKODOL SANJAM

Kad sanjam ili samo oči zatvorim

ja u svoj Mrkodol putujem.

I hodam između starih kuća i pojata

moje su uspomene vrijednije od zlata.

*********************************

A zaorit će se i ganga : "Mrkodole , selo na vidiku, u tebi sam zamirila diku"!

www.tomislavnews.com

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top