Dirnuti sudbinom petorice dječaka uputili smo se jutros put Bosanskog  Grahova! MVM - Marijanska vinkovska mladež i "Kap ljubavi " i ovaj put odlučili su djelovati vođeni sloganom"Svi za jedno-svi zajedno"!

Danas je Svjetski dan siromaha!Povodom spomenutom dana, a vođeni željom bar malo uljepšati život petorici dječaka i njihovom ocu, krenuli smo u Grahovo. Dječaci žive s ocem koji se istinski bori kako bi im pružio osnovne uvjete za život, trudi se nadoknaditi gubitak majke, koja ih je napustila i otišla! Ljudi koji pomažu obitelj rekli su nam kako su to vesela djeca, otac se dobro brine za njih, ali trebaju i ruku podrške svih nas! Kuća u kojoj žive treba obnovu! Svi borave i jednoj prostoriji jer drugi dio kuće nije izgrađen! Obradovali su se darovima i potrepštinama koje smo im donijeli! Zahvalni za svaku sitnicu! Najmlađi dječak ima nešto više od dvije godine, a najstariji je srednjoškolac! Svjesni smo mi da ne možemo iskorijeniti siromaštvo, itekako smo svjesni! Ali možemo ga ublažiti - to možemo! Kao što Majka Terezija davno reče"Ne možemo svi u životu činiti velike stvari, ali možemo činiti male stvari s velikom ljubavlju"!

 

FOTO GALERIJA

U ovaj hladni dan vratili smo se iz Grahova s nevjerojatnom toplinom u srcima jer zajedno smo učinili malu stvar s velikom ljubavlju!

Hvala Vam !

Napisala je Dražana Perković na profilu Kap ljubavi na FB

www.tomislavnews.com/ Izvor : "Kap ljubavi" Tomislavgrad

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top