Jučer oko 15.30h sati A.K. ( 1984. ) je napustila obiteljsku kuću u selu Broćanac kod Posušja i od tada joj se gubi svaki trag.

 

Nakon kratke i neuspješne potrage od strane rodbine i mještana, brat nestale djevojke je pozvao HGSS Posušje, oko 17.30 sati da se organizira potraga za nestalom.

Spasilačke ekipe iz Posušja kreću u teren već u 18.10h. a uskoro im se pridružuju i spašavatelji iz HGSS Imotski, HGSS Čitluk, HGSS Mostar, GSS HBŽ, HGSS Čapljina, GSS Ljubuški, GSS Široki Brijeg, GSS Grude, te pripadnici policijske postaje Posušje i granične policije sa termovizijom, mještani i rodbina.

Ukupno 70 spašavatelja, pripadnika GSSuBiH, 3 potražna tima sa psima, 13 mještana i 5 policajaca je sudjelovalo u potražnoj akciji koja je uspješno okončana u 22.30 sati. pronalaskom žive i zdrave, blago pothlađene djevojke.

GSS Hercegbosanske županije je sudjelovala je u potrazi s 13 spašavatelja i potražnim timom sa psom.

Pronađena djevojka je predata dežurnoj ekipi doma zdravlja u Posušju.

Vođa potražne akcije bio je Filip Bago, pročelnik HGHG Posušje.

www.tomislavnews.com/ GSS HBŽ

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top