tomislavnews.com

FOTO KRITIKA: Do Galečića(Šujica) sredina ceste stoji nesanirana već dva mjeseca?

Poštovani, molimo vas da objavite u Foto kritici  vašeg cijenjenog Portala  jednu kritiku Javnom poduzeću “Komunalno” Tomislavgrad.
Ovako: ima više od dva mjeseca kako su imali radove u Šujici, točnije u mjestu Galečić. Frezali su kanal za vodu dužine nekih 50-60 m.  Problem  je što su kanal napravili po sredini asfalta i evo već dva mjeseca su prošla, da nisu u stanju doći  to sanirati– napisao nam je ovo Hrvoje Zrno prije desetak dana i poslao ove fotografije.

Odmah smo kontaktirali odgovorene u JP “Komunalno” pitajući ih kada će sanirati spomenuti kanal. Rekli su čim bude moguće, a po ovoj kiši (tada je stvarno dva tri dana kišilo!) nije moguće Sačekali smo da se “učini vrime”, i jest ubrzo, ali kanal stoji, radova nema, Šujičani zovu, a zovemo i mi “Komunalno”.

-Žao nam je, ali sada nam je velika gužva od radova, imamo prioritete, ali čim budemo u mogućnosti, sanirat ćemo to u Šujici, znamo da trebamo, ali sada nismo u mogućnosti- dobili smo odgovor, pa eto neka znaju Šujičani da nije do nas!

www.tomislavnews.com