obavijstivjera

OBAVIJESTI iz Župe Bukovica: U sljedeću nedjelju je Gospojinsko silo pred Pećinom

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Devetnaesta je nedjelja kroz godinu.

U četvrtak je svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo – Velika Gospa. Svetkovina je zapovijedana prvog stupnja. U našoj župi slavimo sv. mise u Bukovici u 8 i u Brišniku također u 8 sati. U Duvanjskom dekanatu Velika Gospa naslov je župe i crkve u Seonici i Prisoju. Tamo će biti pučke sv. mise za cijeli duvanjski kraj u 11 sati. U srijedu oglašavamo Gospojinski post.
U sljedeću subotu organiziran je Sportsko duhovni susret za mlade od šestog do devetog razreda (također i oni koji će sada u šesti i koji su završili ove godine deveti). Mjesto susreta je kod šumarske kuće u Grlima. Susret traje od 9 h do 18 h. Voditelji: č. s. Katarina Vučić, prof. Ante Jurčević i pomoćni animatori. Dodatne informacije kao i prijave porukom na broj 063 155 348.
U sljedeću nedjelju, ovdje pred Pećinom, od 19 sati pozivamo vas na Gospojinsko silo, prigoda je za ugodno druženje i uživanje u zvucima gange, gusala, bećarca i dipli. Dobro došli!
Udruga Mir International i organizacijski odbor za obilježavanje Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima na Groblju mira Bile, u župi Goranci, pod pokroviteljstvom Hrvatskog narodnog sabora, u subotu, 17. kolovoza organizira komemorativni program sjećanja na žrtve komunizma, nacionalsocijalizma i fašizma, te poziva na zajedničku molitvu. Program je sljedeći: od 11.15 molitva krunice, u 11.45 polaganje vijenaca, a u 12 sati sveta misa koju predvodi fra Zdravko Dadić, provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene, obavijesti su iz Župe Bukovica.

www.tomislavnews.com