vjeraZAHVALA

MLADI Župe sv. Ante Padovanskog, Grabovica: Don Blaž, hvala Vam na svemu!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Prije 9 godina, kada smo čuli da nam dolazi novi župnik, nismo mogli zamislit da će te upravo Vi biti onaj koji će našu župu oživjeti, koji će nas mlade uključiti da aktivno sudjelujemo u svetoj misi kroz ministriranja, pjevanja, sviranja, čitanja.

I ne samo mlade, potakli ste sve da češće idu na Svete mise, da budu aktivniji ,da doprinose crkvi i da budu bolja zajednica. Mi mladi se možda i ne sjećamo dobro kako je to bilo prije, možda nešto malo kroz maglu ali zato znamo da ćemo se Vas sjećati, da ćemo u budućnosti moći reći tko nas je naučio svirati, pjevati, tko je bio na župi dok smo odrastali i tko je taj koji nas je naučio što je vjera i što je Crkva. Sada, na rastanku, imamo samo reći: Hvala za sve! Hvala što ste otvorili naša srca prema Bogu, hvala što ste nas naučili da cijenimo sebe i da ne odustajemo, hvala za svaku notu i za svaki stih koji smo prošli s vama. Bili ste župnik našeg odrastanja. Odrastamo mi i dalje ali ste Vi bili onaj koji nas je usmjerio u opravo vrijeme na pravi put, koji nas je naučio kako biti uporan i da se sve može, samo se treba potruditi. Žao nam je što odlazite i što nećete moći biti tu još koju godinu našeg odrastanja ali Vam ostajemo zahvalni na svemu, pamtit ćemo pripreme za Svete Sakramente, vjeronauke na kojima ste nas puno toga naučili, pjevanja i sviranja na Svetim misama, predivne Božićne priredbe i naravno izlete na koje ste nas vodili. Bili ste župnik kakvog druge župe ne mogu ni zamisliti. Uvijek ste bili tu za sve, ne samo za nas mlade nego i za starije.

Nadamo se da ovo nije kraj naših druženja, da ćemo još zajedno pjevati, svirati, smijati se, i provodit vrijeme zajedno.

Hvala Vam župniče i sretno dalje!

U ime mladih iz župe Sv. Ante Padovanskog, Grabovica,
Nika Šarić

Objava je web stranice Župa Grabovica

www.tomislavnews.com