SvijetTG ČestitkeTG GospodarstvoTG Kultura/Zabava

FOTO/VIDEO ČESTITKA: Sinoć je u kino-dvorani u Tomislavgradu upriličena prekrasna Međunarodna modna revija ” Golub mira”, uz sudjelovanje i kreativnih i lijepih Duvanjki

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U organizaciji Kulturno-informativnog centra Tomislavgrad, sinoć je u kino dvorani u Tomislavgradu upriličena prekrasna večer – Međunarodni fashion festival “Golub mira” – Tomislavgrad 2023.
Ovakve priredbe su rijetkost, bolje reći novost u kulturnom i zabavnom, ali zašto ne reći i gospodarskom, turističkom životu Tomislavgrada, iz kojega je s ove revije poslana lijepa slika u svijet. Priredba je ovo kojoj je, uz predstavljanje uspješnih modnih dizajnerica/dizajnera i manekenki, cilj promovirati mir, promovirati ljepotu pojedinih gradova, njihove turističke potencijale, ljepotu prirode kroz stvaralaštvo uspješnih osoba iz Bosne i Hercegovine i država u okruženju: Hrvatske, Srbije i Crne Gore. Sudeći po onome što je viđeno sinoć, u prekrasnoj kino dvorani, pozitivno ozračje osjećalo se cijelo vrijeme trajanja priredbe. Šteta je što nije bila brojnija publika, kakva inače bude na kulturnim i zabavnim priredbama u Tomislavgradu, a ovo je novost pa publiku treba naviknuti, ali oni koji su došli uživali su u reviji i dugim pljeskom nagradili sudionike.

Svoje kreacije sinoć je uspješno predstavila modna dizajnerica iz Tomislavgrada, gospođa Razija Kokanović, čije kreacije s mogu nositi i s onima sa svjetske modne scene, te već poznata modna dizajnerica i poduzetnica Marija Perić, vlasnica poduzeća My Lovely bag – Tomislavgrad. Njihove modele, haljine i torbice prezentirale su i lijepe manekenke, duvanjske djevojke: Tomislava Dukić, Antonela Papić i Marija Križić.

 

Naravno, jedna ovako lijepa priredba nije mogla proći bez tomislavgradskih kraljica-mažoretkinja!

POGLEDAJTE OSTALE DIZAJNERICE I POKROVITELJE MEĐUNARODNE MODNE REVIJE “GOLUB MIRA” U TOMISLAVGRADU!

Kroz program festivala mode u Tomislavgradu, publiku su uspješno vodili simpatični voditelji Ilija Zorić – Snigo i Matea Jolić, koji su posebno zahvalili Općini Tomislavgrad na pokroviteljstvu i “Violeti” – Prodex koji su u “Golubu mira” prepoznali dobru namjeru organizatora, što se i pokazalo.

 

Ravnateljica KIC-a Tomislavgrad Danijela Papić, u ime organizatora zahvalila je svim sudionicima i pokroviteljima, publici na velikoj podršci, a jutros je za Tomislavnews.com izjavila: “Ponosna sam na naše kreativne i uspješne dizajnerice, ponosna na naše manekenke, pokazale su kako se mogu mjeriti s najpoznatijim modnim dizajnericama, a manekenke su vladale scenom. Pokazali smo spremnost organizirati u našem gradu vrhunske priredbe i u svijet poslati lijepu sliku iz Tomislavgrada. Hvala svima: dizajnerima, modelima, frizerima, vizažistima, mažoretkinjama, djelatnicima KIC- a, volonterima, novinarima, voditeljima… svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog spektakla!”

U svijet je sinoć iz Tomislavgrada odletjela jedna lijepa, svima draga i poželjna bijela  golubica mira, na čemu čestitamo organizatoru i svim sudionicima sinoć održanog  Međunarodnog fashion festivala “Golub mira” – Tomislavgrad 2023. godine!

www.tomislavnews.com/Ljuba/Snimila: Snježana