TG Vijesti

FOTO KRITIKA : Ispod Tvornice kabela, ali i u krugu tvornice okoliš je zapušten, ima zmija, pasa lutalica, otpada…

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Nedavno smo pisali o građevinskom i svakom drugom otpadu, smeću na prolazu ispod Tvornice kabela, ali je vezano za privatno gradilište, o čemu su nam pisali okolni stanari apelirajući da se to ukloni jer djeca tuda prolaze u školu ili se igraju.

Od tada se dogodilo samo to da je netko put pripriječio WC-om, a da se otpad i smeće i dalje gomilaju, a s toplijem danima širi se neugodan miris. Osim na ovome putu i krug i okoliš Tvornice kabela izgleda jako neuredno i zapušteno, pa stanari kažu da ispod tih zapuštenih borova i otpada u krugu tvornice ima zmija, pasa lutalica, leglo je štakora…

 

Iz J.P. “Komunalno” Tomislavgrad su nam rekli da su nekoliko puta slali dopise Uprave Tvornice da uredi i krug i okoliš jer, osim što ružno izgleda, moguća je opasnost za djecu koja se igraju u blizini, ali odgovore do sada nisu dobili, niti se što poduzima?

A da izgleda ružno i zapušteno vidi svatko tko prolazi ovim putem, ovih dijelom grada, pa evo, u ime stanara apeliramo da se uredi i put gdje je građevinski otpad i krug i okoliš Tvornice kabela, da nam ne kvare izgled grada, a dovoljno je uložiti samo malo truda i imati ljubavi za čistu, nezagađenu sredinu, prirodu!

www.tomislavnews.com