TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro, toplo i sparno ljetno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 23 stupnja C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem nekakve je neodređene, žućkaste boje, kažu da je to zbog saharskog pijeska koje je stigao do na, sunce je uranilo, ali nije jasno, nekako je muklo muklo…

Ugodan vam i blagoslovljene prvi ovogodišnji ljetni dan, po prognozama bit će sparan, vruć, upaljen je i narančasti alarm zbog moguće visoke temperature, posebice u vremenu od 12-do 18 sati, pa je preporučljivo, komu je to moguće, u to vrijeme ne izlagati se suncu, biti u hladu, u zatvorenom prostoru. Stručnjaci kažu da saharski pijesak koje je stigao i do nas nije opasan po zdravlje, osim za astmatičare, one koji imaju problema s dušnim putovima, dakle ipak nije bezazlen!
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, da pijete prvu jutarnju kavu s dragim ljudima ili sami uronjeni u lijepa sjećanja, a jutro je sanjivo, sparno, nekakva je omara, ali proći će i ovo i ponovno će se ukazati naše plavo nebo.
Dan je pred vikend pa polako završavajte poslove i obveze planirane za ovaj tjedan i ne žurite na ovoj vrućini i sparini, laganini.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislila i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na joj jednom danu-velikom daru, na još jednom ljetu kojemu zaželimo dobrodošlicu, s osmijehom na usnama i sjajem u očima, poželimo da bude zdravije, bolje, ljepše, razigranije, raspjevanije nego ono prošlo. Danas je i Svjetski dan glazbe, pa neka bude i pjesme, radosti, ljubavi, leptirića…!
www.tomislavnews.com