TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 16 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, tek s ponekim oblačićem koji se krije od izlazećih sunčanih zraka.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge je dan odmora, pa uživajte u ovome lijepom dana, a u Tomislavgradu je mnogo događanja: proslava je 32. obljetnice utemeljenja Brigade kralja Tomislava, u tijeku su 35. Dani svetog Nikole Tavelića, tradicionalna kulturna manifestacija koja je otvorena sinoć, a desetodnevni program je ispunjen bogatim duhovnim i kulturnim sadržajima.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i već pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami zaronjeni u sjećanja, nastojte se sjećati samo onoga lijepoga što vam se dogodilo u životu, a ono ružno i tužno pokušajte potisnuti, zaboraviti koliko je to moguće.
Za ugodu današnjeg dana bacite pogled na fotografiju ljepote Duvanjskog polja i planina oko njega, uz miris prekrasnog raznobojnog cvijeća s duvanjskih brigova.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepo daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje na sve strane!
www.tomislavnews.com