TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro, a vruće i sparno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 22 stupnja C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, a nekoliko bijelih oblaka kao da donose dodatnu sparinu, sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan pri kraju radnoga tjedna ako se uopće može govoriti o nekom većem radu na ovoj vrućini i sparini koja ne popušta, a izdano je i narančasto upozorenje za ekstremno visoke temperature. Nije bilo ugodna ni noć za spavanje, ali se moglo uz otvorene prozore, ali čuvajte se “propuva”! Nikada Duvnjaci nisu razmišljali o uvođenju klima uređaja u svoje domove, ali ovoga ljeta sve češće govore o tome, više nije dovoljni ni hladovina pod kakvim razgranatim orahom.
Danas, kako smo napisali, nemojte prenagliti u radu, ako ne radite u debelom hladu, sve teže poslove odgodite za neko ugodnije (hladnije) vrijeme, a ove vrućine i sparine koristite za odlazak na more, na jezero, uz rijeku, a posao nije zec, neće uteći.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, širite radost i dobro raspoloženje, uljepšajte ovaj dan svojim, osvježite ga svojim vedrim i širokim osmijehom!

www.tomislavnews.com