TG Vijesti

DOBRO vam vedro, vruće i sparno nedjeljno, blagdansko jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 20 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, ima malo magličastih oblaka na putu sunčevih zraka koje hitaju prema Duvanjskom polju.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, u Tomislavgradu se danas slavi i blagdan svetog Nikole Tavelića, a danas je i središnje svečano misno slavlje u Spomen bazilici, zaštitnik crkve u Tomislavgradu je sveti Nikola Tavelić, prvi hrvatski svetac i mučenik. (o tome kasnije!) Današnjim slavljem završava i tradicionalna, 35. po redu, duhovno-kulturna manifestacija “Dani svetog Nikole Tavelić”.
Mnogima nije bila ugodna ova sparna noć, ali pred zoru, uz otvorene prozore moglo se malo zaspati, pa vjerujemo da ste iskoristili tih 2-3 sata za duboki san, te da ste se već ustali i pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama pristiglim na današnju svetkovinu u Tomislavgrad. Sigurno vam danas stižu i gosti, ali nemojte da vam to bude stresno, dočekajte ih široka osmijeha, s ručkom što je Bog dao, jer budite uvjereni da nitko nije došao zbog jela. Lijepa priča i radost susreta koji se pamti neka vam obilježi današnji dan, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!