TG Gospodarstvo

FOTO: Junice uspješno isporučene na farmu Srđani, a nakon nekih problema na putu!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Kamion s junicama aubrac sinoć je bio zapeo u Srdjanima, ali je iješeno 🤝🤝🤝 🫡
Nema prepreke za Duvnjake i Bugojance.


Iza ovog projekta je nekoliko mjeseci rada, odlazaka u Francusku, analiza, pregleda te neopisiva i neobjašnjiva količina papirologije. Drago nam je da je sve dobro prošlo. Svaka junica pomno je pregledana i odabrana. Svaka je trebala zadovoljiti stroge kriterije da bude kandidat za isporuku iz 🇫🇷 u BIH. Velika je odgovornost odabrati genetiku za formiranje matičnog stada jedne nove farme.

Zahval

ni smo na ukazanom povjerenju. Nadamo se da smo opravdali povjerenje. Naše skromno mišljenje je da će se kroz godine pokazati da je ova pasmina optimalna za škrte hercegovačke terene. Kupovina kvalitetne rasplodne junice je kao kupovina nekog stroja ili tvornice. Junice su tvornice koje proizvode i hranu i novu vrijednost. Koliko potrebne? Prijeko potrebne. To se najbolje vidjelo za vrijeme korone kad se vidjelo koliko smo ranjivi i koliko nemamo kapaciteta proizvesti hranu za vlasitite potrebe pa se cijela država tresla, a resurse imamo. I zato, poljoprivreda i poljoprivrednici na prvom mjestu! Veliko bravo za Tomislavgrad i njihov jak trend razvoja poljoprivrede.
Velika pohvala transportima Cornelius – našim Bugojancima u Osijeku – veliki profesionalci u svom poslu, objava je Farme Podhum

www.tomislavnews.com