TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 17 stupnjeva C, nema vjetra ni daška, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ima malo magličastih oblaka na putu sunčevih zraka, koje su uranile i polako bistre nebo iznad Duvanjskog polja.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan na početku mjeseca kolovoza, koji bi, prema najavama mogao biti malo kišovit, za razliku od srpnja koji požeđa, osuši i polje i brda, i drveće i cvijeća, baš bi trebala dobra kiša barem tri četiri dana, ali bez grmljavine i pljuskova. Vjerujemo da ste se dobro naspavali i već pijete prvu kavu dok se jutro lijeno vuče preko praga, razmišljate što danas raditi i od čega početi. Što god radili neka bude srčano, a na dobrobit i vama i svima oko vas. Ako činite dobro dobrim će vam se i vratiti kad-tad, ali ne mislite na to, ako i ne vrati vi nastavite biti dobri i činiti dobro, uvijek uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, dobrim raspoloženjem, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije!
www.tomislavnews.com