TG Vijesti

DOBRO vam pretežno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 17 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima malo bijelih oblaka koje će nestati pred sunčanim zrakama.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, u posljednjoj trećini mjeseca kolovoza, kako vrijeme brzo prolazi, a posebice ljetni mjeseci, kad je mnogo događanja, susreta, slavlja. Učini vam se ponekada da je dan dug, nikada proći, a onda mjesec i ljeto začas prolete. Proleti tako brzo i život, samo što mnogi toga nisu svjesni, žive tako kao da nikada neće umrijeti, a hoće, nema besmrtnog čovjeka koji zemljom hoda. Nećemo o teškim temama u rano jutro, iako i njih s vremena na vrijeme treba spomenuti.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i pijete prvu jutarnju kavu gledajući u plavo nebo iznad Duvanjskog polja i odmah ste bolje raspoloženi, pa ostanite tako cijeli dan, a sutra opet isto!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na lijepom daru-novom danu, uz osmijeh na usnama širite radost i dobro raspoloženje.

www.tomislavnews.com