TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 16 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo iznad duvanjskog kraja umjereno je vedro, na istoku ima malo bijelih oblaka ispred sunčanih zraka.

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan pri kraju kolovoza i dalje topao, a lagani vjetar, povjetarac jutros donosi malo svježine, polako nestaje sparine. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, da ste se orni za posao u novom danu ustali, pijete prvu jutarnju kavu i spremate se na posao. Uobičajeni jutarnji ritual, koji je teško promijeniti bez potrebe, bez neuroze. I nemojte, mijenjajte ono što vam se ne sviđa, što nije dobro, a do vas je, uz malo dobre volje možete to okrenuti na bolje.
Uz ovu fotografiju s Duvanjskog polja, uz naslov, može vam se učiniti kako je nekim drugima “upala sjekira u med”, da im u životu teče “med i mlijeko”, ali vjerujte – to je samo pričin, naizgled, jer malo je takvih ljudi koji zemljom hode. Zato nastojte osmisliti svoj život što je moguće bolje, ne zavidite drugima, učinite svoj život što je moguće ljepšim, bolje, drugima ostavite neka i oni žive kako najbolje znaju, ako vama ne smetaju, ako vas ne diraju, ne iskorištavaju.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, sa sjajem u očima i osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!
www.tomislavnews.com