TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 17 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima malo magličastih oblaka ispred sunčevih zraka, koji će, s odmakom dana nestati.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, dobro i odjutrilo, a već stižu poruke od vas, dragi čitatelji i čitateljice što je s nama, zašto kasnimo s dobrim jutrom, pa uranili smo mi, ali računalo nas ne sluša, pa smo okasnili, ali nema u Boga kasne, važno je da je čovjek živ i koliko toliko zdrav, da može o sebi i što je vrlo važno – da je dobro raspoložen na početku dana. Vjerujemo da ste vi odavno kavu popili i mnogi ste već na radnim mjestima, ili po kući odradili jutarnje poslove.
Okasnili smo, pa da ne pametujemo i ne duljimo s jutarnjom objavom, zahvalite Bogu na novom danu-lijepom daru, a za uzdarje budite veseli, činite samo dobra i korisna djela, pomozite potrebitima, utješite one utjehe potrebne.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!

www.tomislavnews.com