TG Vijesti

DOBRO vam umjereno oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 10 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežno je oblačno, ima poneki prozorčić vedrine, kroz koji sanjivo sunce sine.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan je i prohladan, ali je važno da ste vi vedri, dobro naspavani i dobro raspoloženi pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami uronjeni u draga sjećanja. Uvijek se, koliko vam je god to moguće, u rano jutro prisjetite dobrih ljudi, lijepih sjećanja, ne otvarajte kutiju sjećanja gdje su pohranjene ružne i tužne uspomene, osobe koje su vas povrijedili prepustite zaboravu i dan će vam biti uspješniji, veseliji, u poslu učinkovitiji.
I ne dopustite malodušnim ljudima da vam se primaknu sa svojim žalopojkama, svakomu je dosta njegovih obveza, briga, pa kad vam još netko dodaje svoje i to s molbom da ih vi rješavate, a ne znate ni kuda ćete sa svojima. Svakome je danu dosta njegovih obveza i svakom čovjeku dovoljno briga, ali pokušajte da vas to ne optereti, ne blokira uraditi što ste planirali, a uz optimizam, vjeru i nadu bit će vam mnogo lakše.

S ljubavlju u srcu, mirom u suši, sjajem u podneblju očiju, optimizmom i empatijom, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!

www.tomislavnews.com