TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 11 stupnjeva C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, razmjerno je toplo, iako je sunce, čini nam se, danas na odmoru.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan je i kišovit, kiša je probila zoru i sada pada, lagano. Lagano se i vi razbuđujte uz prvu jutarnju kavu, a namjerno smo stavili ljepšu, vedriju fotografiju uz naslov, iz arhiva, da unese vedrinu u jutarnji vam pogled, jer pogledate li kroz prozor vidjet ćete sivo nebo, kišne kapi koje padaju s krova, a ptice se duboku zavukle u krošnje drveća i još se ne čuje njihov cvrkut.
Još je tri četiri dana do jeseni, kada će, nakon ravnodnevnice, dani postajati kraći, ako se ravnate po “vidilu”, po suncu, a po satu sve vam je isto, znate svoj dnevni raspored.
Unatoč tmurnom danu, vi budite dobro raspoloženi, ne dajte da loše vrijeme i ova predizborna galama utječe na vaše raspoloženje, vi znate svoje i u izboru ne slušajte nikoga, ni majku rođenu, ni one koje ste rodili. Punoljetni ste i sposobni sami odlučivati! Ovo malo “političke vegete” jutros, a nećemo vas time zamarati, imaju neki zaduženi za to.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!

www.tomislavnews.com