TG Vijesti

DOBRO vam sunčano i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem vedro je, malo ima magle na horizontu, sunce je uranilo i prostrano Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan na početku radnoga tjedna, na početku jeseni, a dan je osvanuo baš lijep, vedar i topao, samo da potraje malo dulje ovako vedro, kad su već dani počeli bivati kraći. Vjerujemo da ste se dobro naspavali i lijepe snove sanjali, nakon što ste sinoć prije spavanja doznali lijepe vijesti i pogledali lijepe fotografije i videa o uspjehu naših, duvanjskih mažoretkinja na Međunarodnom natjecanju u Italiji i folkloraša, članova HKUD “Fra Jozo Križić” Roško Polje i Hrvatske duvanjske baštine na velikoj Međunarodnoj manifestaciji “Vinkovački jeseni”. Nekako bude toplo oko srca kad vidiš razigrane, rasplesane, raspjevane, vesele i nasmijane mlade ljudi i oni koju nisu u tome i ne razmišljaju koliko je mašte, truda, vremena uloženo u taj rad da bi se pokazalo i na međunarodnoj sceni dostojno predstavilo svoj grad. Zato i jutros velike čestitke i velika hvala ovim jučerašnjim uspjesima i vjerujemo da će i grad i njegovi predstavnici znati to cijeniti. A jučer su bili vrijedi i brzi i članovi AK “Puls” Tomislavgrad i BK “Tomislav” na prvoj duvanjskoj Biciklijadi, svima čestitke!
Pa neka nam u takvom razigranom i dobrom raspoloženju započne i ovaj prvi jesenski cijeli dan, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, spremni pomoći potrebitima, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com