sponzorirani tekstTG Politika

FOTO: VELIČANSTVENIM završnim skupom potvrđena snaga Hrvatskog nacionalnog pomaka!

U kinodvorani Kulturno – informativnog centra održan je završni predizborni skup Hrvatskog nacionalnog pomaka.

Nakon što smo posjetili sve naše temeljne ogranke u općini Tomislavgrad, naše kolege, prijatelje i simpatizere u Livnu, Kupresu i Glamoču, okupili smo se ponovno u Tomislavgradu, mjestu gdje je i započela priča o Hrvatskom nacionalnom pomaku.

Priča koja je snažno zaživjela i čija politika, temeljena na istinskim vrijednostima i potrebama hrvatskog naroda, uspješno vodi i razvija kako našu općinu tako i cijelu Hercegbosansku županiju.

Pobjedničko ozračje i prepuna dvorana, večeras su pokazali snagu i zajedništvo Hrvatskog nacionalnog pomaka.

Nakon intoniranja hrvatske himne i minute šutnje za sve poginule i umrle hrvatske branitelje koji ugradiše svoje živote u našu slobodu i opstojnost, okupljene su pozdravili i prigodno se obratili, Mijo Tokić, prvi demokratski izabrani načelnik i predsjednik HVO – a Tomislavgrad, Ivan Ivić, zastupnik u Skupštini Hercegbosanske županije i izaslanik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH, Ivan Vukadin, predsjednik Vlade Hercegbosanske županije i Hrvatskog nacionalnog pomaka te sadašnji i budući načelnik naše općine, Ivan Buntić.

Dragi prijatelji, vaša podrška i povjerenje, kroz sve ove godine, vjetar su u leđa da još snažnije nastavimo raditi i razvijati našu općinu.

Rezultati, odgovornost i dokazanost pobjeđuju i u nedjelju.

Pomak, a ne uzmak!
FOTOGRAFIJE MOŽETE VIDJETI OVDJE!

www.tomislavnews.com/Sponzorirani tekst