sponzorirani tekstTG Politika

FOTO: VEČERAS je u kino dvorani KIC-a u Tomislavgradu održan Završni predizborni skup HDZ 1990 Tomislavgrad

Večeras (3. listopada, 2024.)je u kino-dvorani KIC-a u Tomislavgradu održan Završni predizborni skup HDZ 1990 Tomislavgrad, a uoči skupa članovi HDZ 1990 su položili vijenac i upalili svijeće ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u središtu Tomislavgrada.

Završnom skupu, između ostalih, nazočili su Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ 1990 i delegat u Domu naroda parlamentarne skupštine BiH, dr. Nediljko Rimac, predsjednik Središnjeg odbora HDZ 1990 i federalni ministar zdravstva, ministri u vladi HBŽ te drugi dužnosnici i gosti.

Nazočnima se obratio dr. Rimac, jedan od utemeljitelja stranke, predsjednik Središnjeg odbora HDZ 1990 i federalni ministar zdravstva. Istaknuo je kako HDZ 1990 participira na svim razinama vlasti te su u proteklom periodu poduprli projekte koji su od vitalnog interesa za građane Tomislavgrada. U ovih mjesec dana pokazali smo kako se može voditi dostojanstvena kampanja, zasnovana na poštivanju protukandidata, programu, viziji i budućim ciljevima koje treba realizirati. Dr. Rimac je i ovom prilikom pozvao nazočne da izađu na izbore.

Nositelj liste dr. Ante Jurčević je istaknuo da su se vjera, znanje i čestitost okupili na listi HDZ 1990. Pozvao je sve da izađu na izbore i podrže sve kandidate jer oni to zaslužuju!


HDZ 1990 Tomislavgrad

strong>www.tomislavnews.com/Sponzorirani tekst