TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro u Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 13 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem, nakon noćašnje kiše, umjereno je vedro, a sunce je uranilo i kroz tanke oblake baca svoje zrake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, za mnoge zadnji radni u tjednu, dan pred vikend, umjereno je vedar i topao. Kiša je iza ponoći dobra padala i dobro se ispadala, pa je očekivati, iako je oblačno, kako joj je u ovom danu dosta padanja, kako će iza nje doći sunce i unijeti vedrinu, ne samo na nebo nego i u sva živa bića, prije svega u ljude. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, da vam nije smetalo udaranje kiše u prozore i oluke, pa ste se ustali odmorni i orni za posao. Završite ono što ste planirali ovoga tjedna, pa preko vikenda opušteno “mozak na pašu”, najbolje, ako dan bude kišan, ostati doma, s djecom ili unucima u igri, možda uz dobru tv seriju ili zanimljivu knjigu.
Sve što budete radili neka bude srčano, sa zadovoljstvom, jer ako radite nešto preko volje, nitko od toga nema koristi, vi najmanje.
Danas je Međunarodni dan djevojčica, pa zagrlite čvrsto i poljubite svoje djevojčice, djecu ili unučice, koje su češće i čvršće od dječaka vezane za roditelje, bake i djedove, nekako su pažljivije, nježnije, umiljatije…

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com