TG PolitikaTG Sport

IZVRŠNI direktor administracije NS BiH posjetio HNK “Tomislav”

Danas je u našem klubu boravio gospodin Nihad Hodžić, izvršni direktor administracije Nogometnog saveza BiH zadužen za infrastrukturu, a ugostili su ga predsjednik HNK Tomislav Ilija Bagarić i član izvršnog odbora NS BiH gospodin Ivan Perić Crni.

Cilj posjete bilo je sagledavanje stanja u infrastrukturi, a direktor Hodžić se uvjerio kako je HNK Tomislav jedan vrlo organiziran klub koji je u dobroj sinergiji s lokalnom zajednicom izgradio odlično mjesto za sve igrače i posjetitelje.

Uređeni su natkrivena tribina s 1000 sjedeći mjesta, veliki i mali teren s umjetnom travom, te glavni i pomoćni teren s prirodnom travom. Nogometni savez BiH pudupirao je radove i sufinancirao veliki teren s umjetnom travom kao i postavljanje krova.
Predsjednik kluba je upoznao gospodina Hodžića s budućim aktivnostima kluba vezanim za poboljšanje infrastrukture a to su reflektori na velikom terenu s umjetnom travom, sustav automatskog zalijevanja glavnog terena kao i semafora na njemu.

Ovim putem HNK Tomislav zahvaljuje NS BiH na velikoj pomoći u izgradnji naše infrastrukture, ali i našoj Općini što podržava sve sportske kolektive u našem gradu. Isto tako zahvaljujemo i Vladi HBŽ što je prepoznala vrijednosti koje donosi sport, te počela znatno povećavati sredstva za njega koristeći propisane kriterije u raspodjeli tih sredstava.

#hnktomislav
www.tomislavnews.com/HNK “Tomislav” Tomislavgrad