TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je pretežito vedro, magla je pala po planinama i udolinama, sunce je uranilo i kroz maglu baca svoje oštre zrake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, nekako tih, pretežito vedar, a pogled na planine zbunjuje: prekrila ih bjelina, magla je ili snijeg? Snijeg nije jer ne bi bilo ovako toplo, stizala bi studen s planina. Magla u jesen je uobičajena, a maglovito je i po cestama, ali će magle nestati čim se sunce pojavi u svoj svojoj veličini i toplini. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, iz postelje na noge skočili i već pijete prvu jutarnju kavu, uz koju zahvalite Bogu na daru novoga dana, na daru života. Budite zahvalni i obitelji, susjedima i prijateljima da su uz vas, bilo fizički, za kavom, ili vas telefonski nazovu upitati kako ste, a ne čekajte da drugi uvijek nazovu vas, nazovite i vi, ne razmišljajući tko je zadnji zvao, tko je koga zadnji posjetio i na kome je red? Nema tu reda, posjetite, zovnite kad god vam padne na pamet, ne odgađajte za sutra, za “ima dana”, a što ako “nema dana”, ako bude kasno za sve što ste htjeli. Ne dopustite to sebi, ne priuštite to ni dragim osobama. Ako volite, posjetite, zovite, neka znaju da mislite na njih, smanjite trku, nije vrijedna zamjena ljubavi!
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i spremni pomoći potrebitima, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje, uz šuštanje lišća i drhtanje zaljubljenog srca!

www.tomislavnews.com