TG Crna kronika

PROMETNE NEZGODE : JUČER STRADAO BICIKLIST, DANAS DVA VOZILA SLETJELA NA KRIVINI KOD OVČARNIKA!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Upravo smo dobili dojavu (subota, 6.8.2016. u 14 sati) od našeg suradnika da su dva vozila sletjela na pravcu Tomislavgrad – Šujica, kod poznate, po nesrećama, krivine kod Ovčarnika!

 

A jučer, 05.08. 2016. godine u 15,30 sati dogodila se prometna nezgoda na magistarlnom putu Livno – Tomislavgrad u mjestu Glavice, Livno, u kojoj su sudjelovali S.B. rođen 1957 godine u Tomislavgradu, upravljajući motornim vozilom marke “Opel Insignia” reg. oznaka A86 O 324 i V.M. rođen 1997. godine u Livnu, upravljajući biciklom. Biciklist je tom prilikom zadobio teže tjelesne ozljede te je upućen u KBC “Firule ” u Split, na daljnje ličenje. Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, priopćenje je iz MUP-a HBŽ.

A danas, subota, 6. kolovoza, dojavljeno nam je da su dva vozila sletjela s kolnika na magistralnom putu Tomislavgrad – Šujica i to na, po čestim prometnim nezgodama, poznatoj krivini, gdje, tvrde brojni vozači, cesta nije urađena kako treba (ma što to značilo!), a o tomu je naš portal više puta pisao, odgovorni obećali “ispraviti krivinu”, ali ništa? Ljudi i dalje stradavaju, odgovorni ništa ne poduzimaju???

Ne znamo je li tko stradao u nezgodi na cesti prema Šujici, policija upravo radi očevid.

www.tomislavnews.com