TG Politika

Jučer održane Izborne Skupštine HDZ 1990 Tomislavgrada

Mate Kelava je novi-stari predsjednik Općinskog odbora HDZ-1990, Jelena Čevra predsjednica Mladeži

Jučer je u Tomislavgradu održana Izborna skupština Mladeži Hrvatske demokratske zajednice 1990.
Predsjednicom je imenovana  Jelena Čevra, studentica dodiplomskog studija politologije Sveučilišta u Mostaru, dopredsjednikom  Ante Jurčević, diplomirani ekonomist, a tajnicom Anamarija Galir, studentica socijalnog rada.
Prethodni predsjednik Mario Mašić  je u svome govoru poželio sreću novome vodstvu, istaknuvši da će sigurno biti suočeni s mnogo prepreka u svome radu, ali da će ih također moći nadvladati ukoliko budu kvalitetno radili.
Neposredno nakon formiranja vodstva Mladeži, uslijedila je i Izborna skupština Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice 1990  Općine Tomislavgrad.
Novoizabrani članovi su za predsjednika imenovali i dosadašnjeg vršitelja iste dužnosti, profesora Matu Kelavu, aktualnog predsjednika Općinskog vijeća Općine Tomislavgrad. Profesor Kelava je u svome govoru istaknuo zadovoljstvo  zbog uspješne suradnje dva HDZ-a u Općini Tomislavgrad i nadu da će se ona i nastaviti.

{gallery}hdztg90_izborni{/gallery}
Dopredsjednikom je imenovan Filip Andrić, diplomirani ekonomist, a tajnicom Maja Milić, također diplomirana ekonomistica.
Na izbornoj skupštini Općinskog odbora prisutne su pozdravili prvi predsjednik HDZ-a Općine Tomislavgrad profesor Mijo Tokić, gradonačelnik Ivan Vukadin, te uvaženi gosti Martin Raguž i Damir Ljubić.

www.tomislavnews.com/Jelena Čevra