TG Vijesti

Vrijedna donacija iz Nizozemske Staračkom domu u Tomislavgradu

Jučer je Staračkom Domu u Tomislavgradu stigla vrijedna donacija iz Nizozemske, zahvaljujući posredovanju  gospodina Adisa Šahbaza

-U Starački dom stiglo je 60 električnih kreveta s dekubitus madracima, što je za ovu ustanovu jako vrijedna donacija. Iako nisu potpuno novi, u jako dobrom su stanju- kazao je za Tomislavnews.com ravnatelj Staračkog doma u Tomislavgradu, gospodin Ilija Madunić.
Donacija je stigla iz nizozemske udruge De Zorggroep Locatie St Camillus Heinsbergerweg, a zahvaljujući posredovanju gospodina Adisa Šahbaza, rođenog u Tomislavgradu, koji je kasnije živio u Livnu, a sada radi u Nizozemskoj.
-Trebalo je sve to spremit, to s papirima, sve organizirat, u čemu nam je puno pomogla naša Humanitarna udruga „Kap ljubavi“ i njezin voditelj fra Đoka. Svima njima od srca zahvaljujem-kaže gospodin Madunić za TN i najavljuje uskoro još jednu vrijednu donaciju, o kojoj ćemo uskoro pisati.
Što reći nego da je za svaku pohvalu kada ljudi ne zaboravljaju svoj zavičaj i kada otvore srce, posebice za pomoć starima i nemoćnima!

Tekst i foto: www.tomislavnews.com

(Uskoro više slika!)