TG Kultura/Zabava

Tjedan Crvenog križa: Volonteri posjetili Centar Nova nada i Starački dom u Tomislavgradu

Predsjednica Crvenog križa Tomislavgrad i vrijedne volonterke posjetile su dana Centar „Nova nada“ i Starački dom u Tomislavgradu

Prema programu Crvenog križa općine Tomislavgrad za obilježavanje Tjedna Crvenog križa, koji se ove godine obilježava pod sloganom „150 godina humanitarne akcije“, danas je predsjednica Crvenog križa Adela Škaro s vrijednim volonterkama: Danicom Radoš, Anna-Mariom Križanac i Fani Bagarić  upriličila posjete i druženje u Centru za djecu s većim poteškoćama u razvoju „Nova nada“ u Tomislavgradu. U veselom okruženju s djecom i osobljem centra proveli su ugodne trenutke. Prigodom susreta uručili su didaktički materijal za potrebe Centra i slatkiše za djecu. Našoj posjeti zahvalilo se osoblje i djeca Centra „Nova nada“.

{gallery}kriz_staracki{/gallery}
-Našoj posjeti obradovala su se djeca, ali i osoblje Centra, te nam srdačno zahvalili-kazala je za naš Portal predsjednica Škaro, a dodala ja da su posjetili i korisnike u Staračkom domu u  Tomislavgradu, gdje su štićenicima uručili skromnu donaciju.
-Družili smo se s korisnicima i osobljem Staračkog doma i proveli lijepe trenutke, a u ime korisnika Staračkog doma zahvalio se gospodin Ante Radoš koji je posebno zahvalio na ukazanoj ljubavi mladih volontera Crvenog križa, koju su pružili štićenicima ovog doma i unijeli, barem na jedan dan,  radost u njihove živote-zala nam je predsjednica Crvenog križa Tomislavgrad, gospođica Adela Škaro.

Tekst i foto: www.tomislavnews.com