HBŽ Politika

Pet stranaka iz HBŽ jučer dogovarale suradnju i moguću koaliciju za sljedeće izbore

Sastanak je počeo neformalnim razgovorima, da bi se kasnije počelo ozbiljno razgovarati o suradnji i mogućoj koaliciji na sljedećim županijskim izborima

Jučer(nedjelja) je, bez medijske najave, u Hotelu Park u Livnu, održan sastanak pet manjih  oporbenih stranaka u Hercegbosanskoj županiji: HKDU B i H, HSS-NHI. HSS B i H, HSS Stjepan Radić i Neovisna lista za Kupres.
Sastanak je počeo neformalnim razgovorima, da bi se kasnije počelo ozbiljno razgovarati o suradnji i mogućoj koaliciji na sljedećim županijskim izborima.
-Razgovarali smo načelno, o okupljanju naših stranaka, razgovarali smo i o stanju u našoj županiji, svi smo svjesni kakva je situacija i da treba nešto učiniti, pokrenuti da se stanje poboljša-kazao nam je o jučerašnjem, više susretu nego sastanku, predsjednik ŽO HSS-NHI Ivan Milić.
Po njegovim riječima, razgovori predstavnika stranaka koji su se okupile jučer u Livnu nastavit će se na idućem susretu-sastanku, koji će se, prema dogovoru, održati u Kupresu, a domaćin će biti Stipe-Rade Ćurković  ispred Neovisne liste Kupres.

www.tomislavnews.com