TG Vijesti

Velika hvala Hitnoj pomoći iz Tomislavgrad, GSS i Ski-centru Blidinje!

copyright@tomislavnews.com
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U prošlu subotu( 09.02.2019.)  dogodila nam se nesreća na skijanju, jednom od nas mnogobrojnih koji redovno posjećujemo Ski – centar „Blidinje“. Momak od 17 godina je dobio potres mozga od sudaranja na stazi, a na kraju je hvala Bogu sve dobro završilo.
Veliko srce, volju, želju, brzinu i privrženost poslu koju obavljaju iskazali su na stazi volonteri GSS-a B i H, a taj dan je dežurna na skijalištu bila GSS HBŽ,  te djelatnici Ski centra „Blidinje“, pa je sve „loše“ završilo „odlično“.
Upravo ODLIČNO bih rekao i za HITNU MEDICINSKU POMOĆ – TOMISLAVGRAD!!!

Vozač Tomo Gudelj, tehničar Ivan Šimić, sestra Ana Orlović i dr. Stipan Dilber su prvo ljudi, a onda vrhunski djelatnici koje stvarno treba pohvaliti!!!
Sigurno, brzo i profesionalno su iz Tomislavgrada do Blidinja, pa nazad u Tomislavgrad i sve do Splita i nazad su vozili i pazili na pacijenta koji se osjećao kao da je i kod kuće.
Unatoč brojnim primjerima lošeg poslovanja, drago nam je i lijepo je znati da postoje ljudi koji, osim puno znanja i iskustva, nisu zaboravili da su u službi pacijenata, a što je najvažnije nisu zaboravili što znači biti strpljiv, saslušati pacijenta, i najvažnije biti čovjek!
SVIMA JEDNO VELIKO HVALA!!!

Javio je Tomislavnews.com i zahvalio svima spomenutima gospodin Jure Garac

Naknadno smo doznali da je dežurni tim GSS-a HBŽ 09.02 na sky stazi na Blidinju bio u sastavu:
Ivan Bebek
Josip Krišto-Trgić
Davor Dado Mihaljevic

www.tomislavnews.com/Foto: S.Škaro