TG Sport

FOTO : LUKA PAČAR je 22-godišnji uspješan nogometaš, a porijeklom, pogađate – iz duvanjskog kraja!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Nogometaši Belišća s 3:0 savladali su Đakovo Croatiju , a pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, ali Radovanović je promašio s 11 metara, a Ratković pogodio vratnicu. Najbolji igrač susreta bio je Luka Pačar, koji je ovoga ljeta iz BSK-a stigao u Belišće.

– Trebat će mi još nekoliko utakmica da se potpuno prilagodim na igru suigrača, ali vjerujem u sebe i svoje mogućnosti. Znam da moram i mogu još bolje od ovog što je bilo u subotu. Đakovčane smo potpuno nadigrali, a što boljim igrama želim pomoći Belišću u ostvarenju rezultatskih ambicija, ali i sebi prokrčiti put do nekog drugoligaša ili prvoligaša – kaže Luka Pačar koji sa suigračima u subotu čeka dvoboj protiv Marsonije.

– Moramo se postaviti čvrsto, ne povlačiti nogu i siguran sam da uz takav angažman možemo do željenog rezultata. Igramo kod Marsonije i za nas će sve osim poraza biti uspjeh – zaključio je Luka Pačar, u razgovoru za Glas Slavonije, a mi dodajemo ono što GS ne piše:

Luka Pačar je porijekom iz duvanjskog kraja, otac Jozo mu je rođen i odrastao u Mrkodolu (majka Ines je Slavonka, ali strastvena planinarka , zaljubljena u duvanjske planine na koje dovodi planinare iz Slavonije!). Luka ima 22 godine, prošao je sve mlađe kategorije NK Osijek, a  igrati je počeo sa 7 godina i već 15 godina nije propustio ni jedan trening, dakle, disciplina i ljubav prema nogometu njegove su sportske vrline. Prošle jeseni igrao u 2HNL u BSK Bijelo Brdo nedavno je prešao u Belišće.

Doznali smo kako menadžer Luku nagovara da ide igrati u Katar,  Luka se na taj poziv još ne odaziva, a ni  roditelji  nisu nisu za to da im sin ide daleko od kuće.

Luka s obitelji živi u Čepinu, a kad god ima više slobodnih dana s roditeljima rado dolazi u Mrkodol, u Tomislavgrad, gdje ima brojnu rodbinu i prijatelje.

Raduje nas svaki uspjeh Duvanjki i Duvnjaka, osobito mladih, ma gdje živjeli i radili, a Luki želimo dobro zdravlje, sreću u životu i uspješnu nogometnu karijeru!

Luka dok je igrao za NK “Osijek” iz Osijeka

www.tomislavnews.com/ Foto: GS