TG Vijesti

VIDEO: OVU radost moramo podijeliti s vama: ovaj naš video vidjelo 3.014.563 korisnika, a 24000 pratitelja imamo na FB, najviše u HBŽ!

Drage čitateljice i dragi čitatelji, u sveopćoj jesenjoj sumornosti, ipak imamo lijepih vijesti koje želimo podijelit s vama, jer vama dugujemo zahvalnost na veliku čitanost!
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Na početku jeseni, upravo danas naš šestogodišnji Portal www.tomislavnews.com od dana ima preko 24000 redovitih pratitelja na FB i ima i po pratiteljima je rekorder u HBŽ, a možda i šire, iako smo, vjerojatno najmlađi!
A zamislite, kada smo ga pokrenuli želja nam je bila imati barem 2000 pratitelja, pa je ovo za nas veliko, radosno postignuće, a sve zahvaljujući vama dragi redoviti čitatelji kojih  sigurno ima mnogo, mnogo više nego pratitelja na FB. Svima iskrena HVALA!

A ono što je nevjerojatno jest naš Video uradak “HVALA TI MAMA!” koji je objavaljen za Majčin dan 12. svibnja i do sada ga je vidjelo  više od tri milijuna čitatelja ili točnije trenutačno je 3.014.563

broj korisnika koji su ga vidjeli, podijeljen je više od 40 tisuća puta, a napisali ste  2 200 komentara samo ispod tog videa, koji je snimio naš suradnik Filip iz Kongore, ponosni bauštelac u Burghausenu, na granici Austrije i Njemačke.
Hvala dragi naši čitatelji i čitateljice, hvala Filipe, hvala majci koja te rodi i nama za suradnika dade!
Sada još jednom objavljujemo ovaj Video, jer zaslužuje gledati ga više puta!
Mi ćemo se i dalje truditi objavljivati aktualne vijesti iz TG, HBŽ, inozemstva gdje su naši iseljenici, jer mi smo most koji ih , koji vas, povezuje sa zavičajem, s rodnim krajem!
I sve vas pozivamo na suradnju, a zahvaljujemo jer nam se uistinu javljate iz svakog kutka zemaljske kugle!
Živi, zdravi i veseli bili, naš Portal Tomislavnews i dalje redovito pratili, jer ste na pravom mjestu!
Voli vas vaš:
www.tomislavnews.com