Naši u svijetu

Javili su nam se, čestitali na novom portalu, pružili potporu…

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Na adresu našega novog portala www.tomislavnews.com  stigle su brojne čestitke, pohvale, ali i kritike.

Iz Tomislavgrada ljudi nas zovu i hvala im, RTG nam je posvetio 45–minutnu emisiju Dnevnog zrcala , hvala mu, imamo brojne prijatelje na FB i svima hvala koji čitaju i prijatelji su TN.

Mi počinjemo objavljivati, i činit ćemo to povremeno,  poruke potpore naših čitatelja iz „biloga svita“.

Marija-Maja Petrović, iz Tomislavgrada (Bukovica), apsolventica medicine u Zagrebu i voditeljica Folklorne sekcije Udruge Duvnjaka Zagreb:

“Portal Tomislavnews. com je odličan, sve pohvale!
Čitam  vaš novi duvanjski Portal  i zaista sam ugodno iznenađena. Puno je vijesti i tekstova iz rodnog nam kraja, ali i cijeloga svijeta gdje ima Duvnjaka. Ažuran je, informativan, ima dobrih fotografija,  razgovora sa zanimljivim ljudima, piše o problemima mladih, ali i o zabavnom životu u Tomislavgradu. Čestitam i sve pohvale!”

Marija Ivančić, diplomirana ekonomistica, zaposlena u najvećoj agenciji za istraživanje tržišta, te dizajnerica i vlasnica modnog branda MoMa modna maca art, a duvanjskih korijena: “Portal Vam je sjajan!”

“Draga urednice,
Pronašla sam vaš novi Portal i sve pohvale, moderan je i sjajno izgleda, a i sadržaj to prati!
Ali prije svega pohvala za vaš rad i energiju koja se osjeti u suradnji s Vama. Osim odličnog teksta kojim ste popratili modni editorijal Mulika kolekcije u Grabovici , čestitam i na brzini kojom reagirate na sve informacije koje dobijete . Samo tako dalje i uspjeh je zagarantiran!
Hvala što pratite naš rad i pozdrav,
Marija”

Helena Ivančić, poznata svjetska manekenka i glumica u Njemačkoj, a duvanjskih korijena:

“Portal Vam je savršen!
Poštovana urednice,
Prošli put ste odlično objavili tekst o Mariji i meni, a sada sam vidjela i Vaš novi portal: www.tomislavnews.com , savršen je, čestitam! I još nešto: obožavam Tomislavgrad!!!


Mr.sc. Mirko Ljubičić-Šveps, predsjednik HVIDRE Zagreb: Čestitam svima koji doprinose razvoju ovoga modernog duvanjskog Portala

-Portal  je svojom uređivačkom politikom i pristupom postao ozbiljan medijski akter , koji je nadišao naš kraj. Idealno spaja maticu i dijasporu i to ga čini prepoznatljivim, kako za mene koji živim u Zagrebu tako i za mog stričevića Antu Ljubičića koji živi u San Josu (California), ali i za sve naše diljem svijeta s obzirom da nas većina, rođenih u duvanjskom kraju, živi  u dijaspori.
Čestitam svima koji doprinose razvoju ovoga  modernog duvanjskog  Portala www.tomislavnews.com,  a upućujem pozdrava svima našim dragim Duvnjacima ma gdje bili! Svaki dan, čim nađem vremena, odem na TN pregledati ga i pročitati


Hellen Mamich, liječnica i operna pjevačica, rođena u Australiji, a duvanjskih korijena: “Hvala vam što mogu pratiti što se zbiva u gradu koji je u mom srcu!”

-Hvala vam puno na ovom novom Portalu.  Čitam ga od početka i ne mogu vam opisati koliko mi je drago da mogu pratiti sadržaje iz Tomislavgrada, ma koliko daleko bila! Jako sam sretna što imate suvremeni portal na kojemu mogu pratiti što se zbiva u gradu koji je u mom srcu.  Veliko vam hvala zbog toga!  Vaša vjerna čitateljica Jelena

 Doc.dr.sc.Jozo Bagarić, Duvnjak, zastupnik u Zastupničkom domu Federacije B i H: Vaš Portal je uistinu moderan i zanimljiv, a i konkurencija je dobro došla!”

 “Pronašao sam vaš Portal i ugodno se iznenadio; moderan je,  zanimljiv i ima puno različitog sadržaja-ima se što pročitati, čestitam!  Dobro je da ima mnogo informacija iz našega kraja, ali i o našim ljudima diljem svijeta. Osim toga, dobro je došla i konkurencija, koja bi trebala značiti borbu za kvalitetu, u ovom slučaju za pravodobnu i istinitu informaciju, zanimljivu priču…

Želim vam puno dobrih tekstova i fotografija, pa čitatelja neće biti malo!”

  

Jozo Radoš, zastupnik u Saboru RH i u Europskom parlamentu: “Portal vam je svjež i pregledan, zanimljiv, čestitam!”

 “Poštovana urednice Tomislavnews.com,
 
Posjećujem Vaš novi, duvanjski portal i mogu reći da je pregledan, da su svježe informacije, ukratko zanimljiv, jako dobar! Trenutno sam u Bruxellesu, gdje je jučer, u Odboru za Vanjsku politiku Europskog parlamenta, razmatrana Rezolucija o BiH. Mogao bih za TN napisati malu  crticu o tome s nekom zamjedbom. Lijepi pozdrav iz Bruxellesa, u kojemu je za nekoliko mojih zadnjih boravaka vrijeme ljepše nego u Zagrebu, a pretpostavljam i u Tomislavgradu!  Srdačno, Jozo”

Mirjana Kovčo Tabak, Duvanjka rodom,  bivša košarkašica Hrvatske reprezentacije, javila nam se iz Splita: “Čestitam, Portal vam je ekstra!”


“Prije svega čestitam vam na trudu i energiji koja vas pokreće da nas redovito i iscrpno izvještavate o našem rodnom kraju!Na ovom modernom i sveobuhvatnom Portalu svatko može naći nešto za sebe. Što bi mladi rekli “EXTRA” ste!Ostanite takvi i ubuduće ćemo čitati TN i uživati, jer nam je Tomislavgrad u srcu. Sretno!”

Marinko Vukadin, Duvnjak zaposlen u Austriji:  “Ma,  novi duvanjski portal  TN je pun pogodak!”

“Čestitke i hvala vam na ovom novom duvanjskom  modernom  Portalu! Brz, pregledan, informativan. zabavan, dobre fotografije…
Ma, puni pogodak, pogotovo nama u „bilom svitu“, a i sam ću rado dati i svoj obol vašem i našem TN!”

Josipa Krajinović, duvanjska tv-novinarka, na radu u Zagrebu:Bravo za moderni Portal! Čitam vas redovito i želim puno čitatelja!”

“Draga novinarska ekipo Tomislavnews-a,
prvo pozdrav veliki i čestitke na Portalu, svaka čast. Vidim da već bilježi uspjehe, da je TN privukao brojne čitatelje, a najdraže mi je  što se napokon pokrenuo pravi, ozbiljni portal, koji je nedostajao našem Duvnu.
Drugo, hvala na pozivu za suradnju, baš se osjećam počašćenom zbog toga. Voljela bih surađivati, pa se stavljam na raspolaganje TN! Pozdrav iz snježne metropole, vaša Josipa”

Magistar Vinko Vukadin, uspješni poduzetnik: “Tomislavnews će nam biti jutarnja pratnja i večernji užitak! “

“Poštovana gospođo urednice duvanjskog portala www.tomislavnews.com ! S posebnom radošću sam primijetio da si se konačno odlučila našoj duvanjskoj zajednici priuštiti dodatnu nit koja nas povezuje.  Vaš Portal  TN je svojim prvim koracima pokazao da će nama postati jutarnja pratnja i večernji užitak u informiranju o našem  zavičaju.  Ostani oštra u dijagnozama nedostataka i budi konstruktivna u prijedlozima. Tebi i tvojoj ekipi od srca želim sve najbolje i puno dobrih slova i lijepih slika! “

Dr. Damir Škaro, bivši vrhunski boksač,  multifunkcionalna osoba:Uistinu ste svjetski portal, bez laskanja!”


“Uredništvu novog super zanimljivog portala www.tomislavnews.com želim puno uspjeha i sreće u radu, pisanju, fotografiranju i-čitanosti! Jer ovom povijesnom kraljevskom Gradu Tomislavu i okolici, stvarno i treba jedan ovakav moderni portal,  po uzoru na atraktivne i zanimljive portale u svijetu. Uistinu ste svjetski, bez laskanja! Ugodno sam iznenađen ovom optimalnom koncepcijom svih dnevno atraktivnih novosti. Posebno je zanimljivo i pohvalno kako se ponosno i brižno prate Duvnjaci u diljem svijeta, a ne da se zaboravljaju. Naprotiv, ponose se s njima i naglašavaju uspjesi Duvnjka u svijetu!!! Prednost, a tako i treba, imaju oni u zavičaju. Na kraju, poštovanoj gospođi Ljubi i svim kolegama još jednom,  kao multifunkcionalna osoba, činjenično dokazana u više područja  društvenog života, od vrhunskog sporta, preko parlamentarne politike, do znanosti i publicistike, ISKRENO ČESTITAM, jer sam sve te moje interesne sfere, našao obrađene na ovom zanimljivom portalu…!!!!”

Među prvima se, kratkom porukom, javio naš prijatelj Željko Ivić, rođen u Mandinu Selu, a sada biznismen  u Hong Konga:

„Sviđa mi se, jako je zanimljivo to što radite, samo nastavite!“

Duvnjak Jakov Šteko, poslovni čovjek iz Zagreba, koji se i sam jedno vrijeme bavio novinarstvom piše nam malo dulje pismo:

„Pogledao sam portal i izgleda fantastično. Pregledan, pun informacija, možda i malo predobar za jednu lokalnu stranicu. Grafički mi jako dobro izgleda, brz je i pregledan, što je vrlo bitno za portale. Kako je sad poslovanje stranice komercijalno zamišljeno, ne znam, ali kao potencijalnom čitatelju mi je vrlo interesantna.  Naravno da mi kao Duvnjaci očekujemo što više lokalnih tema koje su kvalitetne, pogotovo kada su potkrijepljene dobrim fotografijama, jer smo naviknuti na vizualno.  Fotoreportaža s Blidinja je odlična kao i objavljivanje starih fotografija na temu Tomislavgrada. U svakom slučaju imaš sve povale za novu stranicu i vjerujem u potpuni uspjeh. Pozdrav!“

…napisao nam je, među inim, naš Jakov.

Blago Vukadin, poslovni čovjek iz Beča:

„Čestitke na hrabrosti, na entuzijazmu, portal je za početak odličan, nastavite samo! Rado ću, ako treba i kad zatreba, surađivati“.

Dunja Grabovac, magistrica, zaposlena u Ustavnom sudu B i H, uz čestitke na portalu, piše nam:

„Dragi moji Duvnjaci, evo registrirala sam se na vaš novi portal, drago mi je jako što se ovo dogilo i iskreno se nadam da ćete uspjeti portal držati kao istinsko mjesto svih, ali baš svih Duvnjaka, jer ja što smo mi, evo konkretno ja, nego Duvanjka. Ako mogu što pomoći samo recite? Veliki pozdrav i puno sreće u radu sa novim projektom! Pozdrav iz Sarajeva“

Kristijan Križić iz Kolna:

„Pratiti ću vas, pa ću se javljati. Obvezno  napravite i stranicu na fejsu, ako vam to nije teško. Puno uspjeha želim!“

Udruga Duvnjaka Zagreb nam se javila, stavila naš portal u favorite, poželjeli uspjeh i obećali suradnju, hvala im!

Zavičajno društvo Zavelim i njegov predsjednik Petar Škorić također su nam uputili čestitku i spremni su na suradnju. (Trebat će nam!)

Sanda Marković, Duvanjka koja studira u Sjevernoj Karolini:

„Na vašem, ustvari našem, duvanjskom  portalu www.tomislavnews.com, koji sam odmah počela pratiti, vidim da pada snijeg i da je hladno, ovdje u Sjevernoj Karolini, gdje završavam magisterij, je sunčano, lijepo vrijeme. Želim vašem portalu puno uspjeha i ovo je za mene jako lijepa veza s rodnim krajem, kad otvorim TN nakratko se preselim u svoj dragi Tomislavgrad i to mi dadne snage za naporan rad, učenje, tijekom cijeloga dana. Svima pozdrav, sve vas volim!“

Tihomir Begić, novinar i urednik u Zagrebu, a otac hrvatske reprezentativne košarkašice Ane Marije:

„Stranica vam je više nego odlična. Ja sam također pokrenuo projekt, on je na samom startu pa ga svaki čas dorađujem, a njega možete vidjeti na www.zenska-kosarka.com. Možemo razmijeniti banere pa da se malo međusobno reklamiramo. Sviđa mi se vaš portal, jako. Ja sam tek na početku, ali vjerujem u uspjeh. Ako vam bilo što treba za Portal, a ja mogu napraviti, samo kažite. Puno sreće, a ne sumnjam , jer je zaista portal odličan.. Grafički je pregledan, jako lijep. Što reći osim bravo!!!“

Berislav Jurič, duvanjski novinar u Mostaru:

„Pronašao sam novi duvanjski portal. Ovako na prvu, predlažem vam da smanjite broj rubrika. Bit će i vama lakše , a i bolje dvije vijesti iz Duvna, nego deset s drugih portala. Inače, izgled mi se sviđa! Iako sam rastrgan na više strana, ali uvijek sam tu kad što zatreba!“

Vaska Ćurić, brišnjička nevjesta, Rovinj:

 

„Drago mi je sve što je iz Tomislavgrada, redovito će vas čitati moja obitelj u Švicarskoj i Rovinju!“

Zahvaljujemo svima, očekujemo poruke naših čitatelja, koje ćemo nastaviti objavljivati na ovomu mjestu.

Javite se: kritizirajte, hvalite, predlažite…Čekamo!

Vaš www.tomislavnews.com