TG Zanimljivosti

FOTO: PILICA ERGOVIĆ se sprema na nagradno putovanje u Svetu zemlju, sretno!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Većina vas koji ste bili na proslavi Dvadesete obljetnice “Kapi ljubavi” iz Tomislavgrada znate da je glavna nagrada bila hodočašće u Svetu zemlju.

Još jednom od srca zahvaljujemo velikom donatoru i prijatelju Udruge koji je to i omogućio! Dobitnica glavne nagrade je naša Pilica-gospođa Pila Ergović. Sreću i iznenađenje nagradom nije krila i kako nam je rekla za nju je to Božje čudo. Koliko je sretna i uzbuđena vidjelo se i jutros kad smo dogovarali (u suradnji s agencijom G-tour iz Međugorja) putovanje koje je uvijek potajno željela, ali je mislila da je nedostižno. Ali…Bogu je sve moguće! Bog uvijek nagradi one koji to zaslužuju, a Pilica je to itekako zaslužila!

Tako misle svi koji je poznaju. Rezervacija je napravljena i ako Bog da, u ožujku mjesecu ove godine  gospođa Pilica javit će nam se  iz Svete Zemlje i poslati nam koju “sličicu”.

A vjerujemo da će nas nositi i u svojim molitvama!…Draga Pilice , želimo da Bog usliši sve Tvoje molitve, koje ćeš Mu “predati” i od srca neka Ti bude sretan i blagoslovljen put!

Objavljeno je na FB stranici Duhovno humanitarna udruga “Kap Ljubavi”

Naš Portal također želi  gospođi Pilici Ergović  sretan put!

www.tomislavnews.com / Foto: Duhovno humanitarna udruga “Kap Ljubavi”