TG Sport

FOTO : ČESTITKE I ZAGRLJAJ uspješnog trenera iz Letke i odličnog nogometaša iz Sarajlija!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Tomislav Stipić  trener je NK Slaven Belupa iz Koprivnice od listopada 2019. godine,  a nogometaš Ivan Krstanović – Popo igra za Slaven Belupo od siječnja 2019. godine, obojica rođeni na Duvanjskom polju, u Tomislavgradu.

Trener i nogometni stručnjak Tomislav Stipić rođenom 1. kolovoza 1979. godine, iz duvanjskog je sela Letke, a prije dolaska za trenera u Slaven Belupo bio je  angažiran u švicarskom Grasshoppersu. Svoju je trenersku karijeru krenuo graditi prije dvadesetak godina u Njemačkoj, a do sada je vodio u 2. Bundesligi Erzgebirge Aue, mladu momčad Ingostadta, Stuttgarter Kickerse, U-19 momčad Eintrachta te kineskog drugoligaša Nantonga. S klubom iz Koprivnice potpisao je ugovor na dvije i pol godine.

O Ivanu Krstanovića – Popi Duvnjaci, dakle i većina naših čitatelja uglavnom sve znaju. Rođen je 5. siječnja, 1983. u Tomislavgradu, selo Sarajlije, susjedno selo Stipićevoj Letki. Popo je nogometnu karijeru započeo u Tomislavgrad, slijedili su Posušje, Zagreb, Dinamo, Rijeka, Zadar, Široki Brijeg, Lokomotiva, a sada je napadač Slavena Belupa.

Sretno dvojici uspješnih Duvnjaka!

Pogledajte nekoliko fotografija sa službene FB stranice Slavena Belupa, posebice čestitke trenera Stipića iz Letke pobjedničkom golu koji je postigao na utakmici protiv NK”Hajduk” napadač “Belupa” Ivan Krstanović – Popo iz Sarajlija.

www.tomislavnews.com