TG Crna kronika

PRONAĐENA opojna droga na području Tomislavgrada i Kupresa

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Dana, 08. svibnja, 2020. godine, u 14,00 sati, djelatnici Odjela za suzbijanje i sprečavanje zlouporabe droga MUP-a HBŽ, na magistralnom putu Šujica – Tomislavgrad, zaustavili su m/v marke „Mercedes“ reg. oznaka ST 4609 F kojim je upravljao S.Š. iz Tomislavgrada / pored vozača u vozilu su se nalazile još dvije osobe i to A.Đ i M.V. iz Tomislavgrada /.

Nakon obavljenog razgovora s navedenim M.V. je djelatnici MUP-a predao jedan paketić zeljaste materije , koja asocira na marihuanu. Potom su sprovedeni u prostorije MUP- a HBŽ u Livnu, gdje je S.Š. predao PVC foliju u kojoj se nalazila zeljasta materija ukupne mase od ( 12,00 grama ).

Pronađena opojna droga i u Kupresu

Istoga dana, 08. svibnja, 2020 . godine u 11,00 sati, djelatnici PP Kupres, zajedno s djelatnicima PU Tomislavgrad i MUP-a HBŽ na magistralnom putu M 16 zaustavili su m/v marke „Mercedes“ reg. oznaka 689 J 364 kojim je upravljao A.S. iz Mostara.

Prilikom pregleda vozila pronađena je praškasta materija koja asocira na opojnu drogu kokain ( 1,13 grama ), kao i 2,10 grama zeljaste materije koja asocira na marihuanu, priopćeno je iz MUP-a HBŽ.

www.tomislavnews.com/Foto ilustracija