TG Vijesti

FOTO: ROĐENI DUVNJAK IVAN KRSTANOVIĆ-POPO je prošao i Hercegovini i Hrvatsku, zabio 98 golova u HNL-u, a sada potpisuje novi ugovor!

S 10 golova Ivan Krstanović.Popo,  prvi je strijelac kluba, a u HNL je i dalje na brojci od 98 golova. Pred Slavenom Belupom je gostovanje kod Dinama, kluba za kojeg je Ivan Krstanović postigao 20 pogodaka u 53 nastupa u svim natjecanjima. Zanimljivo, iskusni hercegovački napadač ima bolji učinak u dresu Slavena Belupa,  gdje je od početka prošle godine u 38 utakmica zabio 18 golova.

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

– Dinamo je sigurno naša najkvalitetnija momčad, ali vjerujem da mi u Maksimiru možemo nešto napraviti. Sigurno da će biti teško, ali pokušat ćemo dati svoj maksimum i odigrati što bolje. Nije lako igrati na gostovanju kod Dinama, no mi ni u kom slučaju ne idemo u Zagreb s bijelom zastavom, nastojat ćemo odigrati što bolje i ostvariti što bolji rezultat – najavio je Krstanović.

Modri su u korona-stanci promijenili trenera, umjesto Nenada Bjelice momčad je preuzeo Igor Jovićević. Poraz od Lokomotive u Kranjčevićevoj vjerojatno je dodatno mobilizirao Dinamove igrače i stožer, no Farmaceuti se nadaju da bi i oni možda mogli prirediti neko malo iznenađenje.

– U ovom trenutku njihova momčad jest mala nepoznanica. Došao im je novi, mladi i dobar trener, ali kao i svakome, tako će i njemu trebati nešto vremena da još malo bolje upozna igrače i da mu prezentacija momčadi bude na željenoj razini. No, nećemo se mi previše opterećivati s njima, nama je najvažnije da mi dobro djelujemo na terenu.

Tako je i bilo u prvom poluvremenu polufinala Kupa s Lokomotivom, te protiv Gorice i Osijeka u prvenstvu. Međutim, u ta posljednja dva nastupa izostali su pogoci.

Nastavlja se još jedno nogometno prvenstvo, nakon četiri mjeseca stanke sve po starom…
– Imali smo dosta dobrih prilika u ovih par utakmica, ali mi napadači nismo baš bili na razini. Međutim, vjerujem da će i taj segment uskoro biti kako treba, da će sve sjesti na svoje mjesto. Smatram da je utakmica s Osijekom bila najbolja koju smo odigrali ove sezone. Promašili smo zicere, imali još par izglednih prilika. Malo nam šteka realizacija, ali vjerujem da ćemo proraditi.

Krstanović je s 10 pogodaka uvjerljivo najbolji strijelac Farmaceuta, a u HNL je i dalje na brojci od 98 golova. Svoj posljednji postigao je na gostovanju kod Istre 1961 23. veljače.

– Svi čekamo da dođu još ta dva gola, tako i ja. Koju god utakmicu igrao, vjerujem da mogu zabiti gol, pa zašto ne i Dinamu. Doduše, to ovisi o dosta čimbenika, ali nadam se 99. pogotku već danas u Maksimiru.

29.11.2019., Gradski stadion Ivan Kusek Apas, Koprivnica – Hrvatski Telekom Prva liga, 17. kolo, NK Slaven Belupo – NK Inter Zapresic. Ivan Krstanovic Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Na kraju ne možemo zaobići pitanje o vašoj nogometnoj budućnosti. Slaven Belupo pripremio vam je novi dvogodišnji ugovor, no vi ga još niste potpisali. Hoće li se to ipak dogoditi, ili su vam planovi drugačiji?

– Dogovori smo se, to je neupitno, još pred dva-tri mjeseca, samo još nisam potpisao. No, vjerojatno ću potpisati novi ugovor i ostati u Slavenu, pišu sportske.jutarnji.hr

www.tomislavnews.com