HBŽ Politika

HBŽ : Javne konzultacije Strateške platforme

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U ponedjeljak, 27.07.2020. godine na sastanku ŽOR-a, održanom preko zoom platforme predstavljen je i verificiran Nacrt Strateške platforme s pregledom stanja i kretanja u Hercegbosanskoj županiji s prikazom relevantnih dostupnih podataka za zadnjih 5 godina.

Predloženi strateški fokusi s ključnim potencijalima rasta i analizom razvojnih obilježja, problema i potencijala rađeni su u cilju pregleda stanja i promjena, te utvrđivanja obilježja Hercegbosanske županije relevantnih za razvoj i razvojnih trendova u odnosu na Federaciju BiH i okolinu. Dokument Strateške platforme upućuje na Javne konzultacije, koje će trajati 30 dana, zaključno sa 28. kolovoza 2020.godine.

Izrada Strateške platforme prva je faza izrade Strategije razvoja Hercegbosanske županije 2021-2027 te se pozivaju svi zainteresirani građani, udruge, poduzeća i ostali socio-ekonomski partneri da svoje prijedloge i komentare dostave Sektoru za razvoj radi prikupljanja, objedinjavanja i pripreme do naznačenog datuma na e-mail adresu: sektor.razvoj@vladahbz.com. Na jednoj od sljedećih sjednica tijela za razvojno planiranje Županijskog odbora za razvoj te Vijeća za razvoje, raspravljat će se o svim inputima prikupljanim u procesu javnih konzultacija.

Dokument možete preuzeti OVDJE  ili u rubrici Strategija razvoja  – Dokumenti za izradu strategije razvoja, priopćenje je iz HBŽ.

www.tomislavnews,com