TG Sport

(NE)OČEKIVANO: ZAOKRET u karijeri Ivana Krstanovića – Pope, jednog od najboljih napadača HNL!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U HNL-u još ima klubova u kojima nije igrao, a spominje se Slovenija i Mađarska kao opcije…
Ivan Krstanović (37), sad je jasno, završio je svoju nogometašku priču u dresu Slavena Belupa.
Napadač koji je nedavno zabio svoj 100. gol u HNL-u, nije se pojavio na prvom treningu koprivničkog prvoligaša uoči nove sezone i time dao do znanja da neće potpisati novi ugovor.

Podsjetimo, Krstanović je ugovor s Koprivničanima istekao, pričalo se da je usmeno sve dogovoreno između njega i kluba oko novog ugovora, činilo se da je on samo formalnost, međutim, do potpisa na kraju nije došlo.

Može li se još nešto promijeniti? Objektivno, ako dva mjeseca nije potpisao ugovor… Dosta težak udarac za momčad trenera Tomislava Stipića, Krstanović je bio uvjerljivo najbolji strijelac ove sezone sa 12 golova, sad će u Koprivnici u kratkom vremenu morati pronaći adekvatnu zamjenu, što sasvim sigurno nije lagan zadatak.

A kamo će Krstanović? Iako mu je 37 godina još ne razmišlja o završetku karijere, barem to nije prva opcija. U HNL-u još ima klubova u kojima nije igrao, premda ih je svake godine sve manje, ali čini se da bi Krstanović prvi put (ne računajući epizode u BiH odakle je rodom) mogao u inozemstvo, spominju se neki slovenski i mađarski nogometni klubovi.

Čim nije potpisao ugovor znači da nedvoibeno postoji neka dobra opcija, pišu Sportske novosti/JL

www.tomislavnews.com