TG Sport

FOTO/VIDEO: NK CRVENICE tvrde da su drastično oštećeni na ovogodišnjoj Općinskoj nogometnoj ligi

Poslije jučerašnje utakmice između Crvenica i MZ Sjever/Mokronoge na kojoj smo drastično oštećeni postavlja se logično pitanje do kada više? Hoće li ikad prestati mešetarenje ljudi u crnom i ima li više smisla?

Nakon finala između Crvenica i Brišnika u kolovozu 2018. u kojoj je naša ekipa drastično oštećena u režiji glavnog sudca Stipe Kovačevića na kojeg smo osuli prigovore drvljem i kamenjem, te nam je tada teško ozlijeđen igrač M.Buljan, mislili smo da je došao konačni kraj mešetarenju i namještanju na ONL, ali izgleda da smo se prevarili… Jučerašnja utakmica samo je dokaz da bolje sutra s ovim ljudima nikad doći neće.

Kao što svi vidimo na slikama u situaciji br.1 kod rezultata 1:1 poništen nam je čisti regularni gol. Igrač u crnom dresu (označen narandžastom bojom) odigrava loptu prema svom suigraču koji je bar 2 metra iza zadnje linije protivničke odbrane (protivnički igrači označeni crvenom bojom) te postiže pogodak za 2:1 vodstvo ali na scenu stupa pomoćni sudac Luka Papac te dosuđuje nepostojeće zaleđe i s tim nas drastično oštećuje. Kod situacije br 2. prilikom izvođenja slobodnog udarca vidimo da lopta pogađa u ruku protivničkog igrača koji se u tom trenutku nalazu u svom šesnaestercu te nam stara poštenjačina od sudca Drago Tabak ne dosuđuje očigledni kazneni udarac, lopta se odbija do protivničkog igrača nakon čega dolazi do duela našeg i protivničkog igrača koji čini prekršaj te dobiva crveni (opravdani) karton.

Situacija br. 3; vidimo da protivnički igrač krvnički udara našeg igrača laktom u glavu, ali veliki sudac Drago Tabak dosuđuje samo slobodni udarac.

Dokaznima materijalom, te svjedočenjem naših navijača postavlja se pitanje ima li više smisla natjecati se na ONL?

Gospodo Tabak, Kovačević, Papac i ekipo, recite koliko košta vaš obraz???

P.S. Čestitamo MZ Sjever/Mokronoge na borbenoj i fer utakmici te vam želimo svu sreću u ostatku natjecanja, piše NK Crvenice.

www.tomislavnews.com/Foto i video: NK Crvenice