TG Kultura/Zabava

FOTO : Sinoć održan 2. Retro pub kviz, objavljujemo rezultate!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Sinoć, 7. studenoga 2020. godine održan je drugi “Pub quiz” u “Retro baru Tomislavgrad” na kojemu je sudjelovalo 7 ekipa iz Tomislavgrada i Livna.

Ovoga puta novost tijekom kviza bile su “ture iznenađenja” od organizatora za jednu od ekipa koja bi tijekom svakoga kruga točno odgovorila na pojedinačno postavljeno pitanje. Natjecanje je osim druženja, zanimljivih pitanja i dobre atmosfere svakako obilježila domišljatost smišljenih imena ekipa poput: “Nadražen zečić”, “Djevci”, “Vidim ose” i “Na rubu znanosti”.

Nakon završetka kviza ljupka voditeljica Dora Čondrić i sastavljač pitanja Filip Sušilović izvijestili su sve prisutne da je prvo mjesto osvojila ekipa “United” (Igor Krišto, Branimir Mašić, Marko Mašić, Josip Zvonar i Ante Bokanović), drugo “Kvizni stožer” (Andrija Matić, Mile Zrno, Danko Zrno, David Kelava i Marko Papić) i treće mjesto, iako mladi no dobro potkovani znanjem, “Avari” (Drago Perić, Bože Perić, Ivan Banović, Stipe Protuđer i Mislav Stanić).

Prva tri mjesta su nagrađena vrijednim nagradama i poklonima od sponzora: Prodex d.o.o, Pizzeria –Bistro Delminija i Kaltenberg, priopćeno je iz Retro puba Tomislavgrad

www.tomislavnews.com