TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 5 stupnjeva C, nebo iznad Duvanjskog polja oblači svoju sivu haljinu, puše lagani vjetar, a i sunce je jutros prispalo, nema što rastjerati oblake, pa se čini kako bi mogla i kiša…

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, pa još dok ne pada, a razmjerno je toplo za ovo doba godine, popijte prvu jutarnju kavu, polako na misu, ili se pomolite kod kuće.

A nakon toga polako pripremajte ručak, za nas u B i H neka bude posebno izabran, jer je dan izbora, lokalni, općinski, pa razmislite koga izabrati, ne žurite, jer sutra nema kajanja. Ako i ne pobijede/pobijede oni za koje ste glasali nemojte se razočarati, važno je da ste glasovali po savjesti, da vas nitko nije nagovorio ili ne daj Bože potplatio glasati za njega. Za neku siću četiri godine ćete govoriti: “Luda moja glavu što me proda, a da sam znao…?!”, dakle, ne dovodite se u to stanje.

A kao i obično, mirne duše i srca punog ljubavi širite pozitivnu energiju, dobre vibracije, ne opterećeni tuđim brigama, krenite hrabro, ruku raširenih u zagrljaj ususret ovom danu, Božjem daru!

A o izborima: Sretno i neka vam/nam je Bog na pomoći!

www.tomislavnews.com