TG Vijesti

ŽUPNE OBAVIJESTI iz Župe sv. Mihovila u Tomislavgradu: Sutra započinje ispovijed starih i nemoćnih, objavljujemo raspored

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U iduću su nedjelju svete mise po ustaljenom nedjeljnom rasporedu.

Sutra započinje ispovijed starih i nemoćnih. Raspored je sljedeći:

Ponedjeljak: Mokronoge, Lug, Kuk, Sarajlije, Srđani, Oplećani, Kovači, Ponor, Tubolja i Ćavarov Stan.
Utorak: Tomislavgrad.
Srijeda: Letka, Vedašić, Stipanići, Podgaj i Jošanica.
I Četvrtak: Kolo, Bobara, Eminovo Selo, Buhovo i Blažuj.
Ispovijed je svako jutro od 8:30 sati. Ako ima netko tko se do sada nikada nije ispovijedao u vrijeme ispovijedanja starih i nemoćnih, a želi, prijavite ga u župnom uredu. One koji su se već ispovijedali ne morate prijavljivati, oni su na popisu. Ovaj raspored i sve ove informacije imate i na našoj internetskoj stranici.

U utorak započinje pobožnost 13 utoraka sv. Anti. Od 17:30 sati molimo krunicu, poslije koje slijedi pobožnost sv. Anti te poslije pobožnosti slavlje svete mise.

U četvrtak je klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu. U 19 sati započinje molitva krunice. Poslije krunice slavit ćemo svetu misu i onda započeti s molitvom klanjanja.

U petak je blagdan svetog Josipa zaručnika BDM. Svete mise su u Tomislavgradu i to u 7:30 i 10:30 sati. Taj će dan Put križa biti u redovitom terminu, a poslije Puta križa u Tomislavgradu u 19 sati bit će Korizmeno-meditavnoglazbena večer. Kroz pjesmu i prigodne tekstove razmišljat ćemo o Isusovoj muci i smrti. Pozivamo Vas da dođete te se tako duhovno obogatite i još bolje pripremite za Velike dane koji su pred nama, objavljeno je u Župnim obavijestima Župe  sv. Mihovila Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com/samostan-tomislavgrad.info